Matematik
Logaritmefunktioner
15. april 2020 af
javannah5
-
Niveau: C-niveau
Er der nogle der kan finde ud af at lave opgaven der ligger i vedhæft fil, hvis ja vil jeg også gerne have en fremgangsmåde til hvordan den løses
Vedhæftet fil: CB2D05AC-0D66-44E5-8BD4-018C2C5104F8.jpeg
Svar #1
15. april 2020 af AMelev
Bemærk, at log(43) = log(4.3) + 1, log(430) = log(4.3) + 2, log(0.43) = log(4.3) - 1 og log(0.0043) = log(4.3) - 3
Se FS side 14 (78) & (76)
Benyt (76). Fx log(2.5) = 0.39794, så 2.5 = 100.39794
Vedhæftet fil:Udklip.JPG
Skriv et svar til: Logaritmefunktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
