Matematik

ortogonale

16. april 2020 af hudd2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan finder man om de ortoganle


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. april 2020 af mathon

Hvis linjerne er ortogonale, er prikproduktet af deres normalvektorer lig med nul.

                       \small \begin{pmatrix} 2\\-4 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} 6 \\ 3 \end{pmatrix} = \;?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2020 af mathon

Hvis linjerne er parallelle, er normalvektorernes determinant lig med nul.

                         \normal \begin{vmatrix} 4 & 1 \\ -8 & -2 \end{vmatrix} = \;?


Skriv et svar til: ortogonale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.