Matematik

(Matematik) Har brug for hjælp

16. april 2020 af Emmadk247 - Niveau: 8. klasse

Peter cykler en tur. Han kører 20 km på 50 minutter.
Hvor mange sekunder er Peter om at køre 1 kilometer?

jeg har bare brug for en regneforskrift... 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2020 af janhaa

s = vt

v = s/t = 24 km/t = 6,67 m/s

s = vt

1 km = 1000 m = vt = (6,67 m/s)*t

t = 150 sek (på 1 km)


Svar #2
16. april 2020 af Emmadk247

Tusinde tak <3 jeg har en matematik prøve for og jeg mangler lige præcis kun den her så er jeg færdig SÅ TUSINDE TAK


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2020 af mathon

          \small \textup{fart} = \frac{\textup{vej}}{\textup{tid}} = \frac{20 \;km}{50\;min}=\frac{1\;km}{2.5\;min}=\frac{1\;km}{150\;s}


Skriv et svar til: (Matematik) Har brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.