Kemi

Diazepram

17. april 2020 af Weeke (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har prøvet at udregne en opgave fra et ekssamenssæt på Kemi A, og jeg vil spørge, om det er rigtigt, det jeg har gjort.

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Svar #1
17. april 2020 af Weeke (Slettet)

Min besvarelse af delopgaven

Vedhæftet fil:Udklip1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2020 af janhaa

Molar masse: 284,7 g/mol

M=m/n

n = m/M

så:

c = n/V

https://www.studieportalen.dk/Forums/ShowFile.aspx?id=1952700


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2020 af janhaa

se

#1

Min besvarelse af delopgaven

ser ok ut,,


Skriv et svar til: Diazepram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.