Matematik

ligninger

17. april 2020 af hjælpmigmedmatematik (Slettet) - Niveau: 9. klasse

1. Løs ligningen 7x=18−2x

2. Løs ligningen 7x+19=109−3x

3. Løs ligningen 4⋅(x−5)=−12

4. Løs ligningen x2+10=15


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2020 af Moderatoren

Prøv at læse her:

https://www.studieportalen.dk/kompendier/matematik/formelsamling/ligninger

Der får du at vide, hvad en ligning er.


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.