Matematik

Er der nogen der ved hvordan jeg skal gribe denne opgave an? Opstil et udtryk for arealet som funktion af x.

18. april 2020 af Ris6506 - Niveau: B-niveau

Det er opgave b =)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. april 2020 af mathon

                         \small \small \begin{array}{llllll}b)& A_{\textup{r\o d}}=A_{\textup{rektangel}} - A_{\textup{trekant}}\\\\& A_{\textup{r\o d}}=\textup{l\ae ngde gange bredde} -\frac{1}{2}\textup{ gange h\o jde gange grundlinje}\\\\ &A_{\textup{r\o d}}(x)=10 \cdot 6 - \frac{1}{2}\cdot 6 \cdot x\\\\ &A_{\textup{r\o d}}(x) = 60 - 3x \end{array}


Skriv et svar til: Er der nogen der ved hvordan jeg skal gribe denne opgave an? Opstil et udtryk for arealet som funktion af x.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.