Matematik

Fortolkning af a og b

18. april 2020 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har  tallene  a=-9976 og b=1998791  Forklar hvad de to tal siger om rumfærgens vægt? Giv en fortolkning af tallene a og b i modellen. Nogen der har nogen inspirende svar? tak på forhånd :) 

Vedhæftet fil: 20200418_165041.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2020 af oppenede

b er værdien når x=0, a er hvor meget y ændrer sig når x vokser med 1.


Svar #2
18. april 2020 af l24 (Slettet)

Mange tak :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. april 2020 af Anders521

# 2

Hvis x og y angiver hhv. tiden efter opsendelsen og rumfærgens vægt, hvordan vil du så fortolke a og b?


Skriv et svar til: Fortolkning af a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.