Matematik

hjælp

20. april 2020 af halooooooo (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hvis 28% er 147 hvor meget er 100% så


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2020 af mathon

               \small \begin{array}{lllll}&28\%\textup{ af B} = 147\\\\ &1\%\textup{ af B} = \frac{147}{28}=\frac{3\cdot 7^2}{4\cdot 7}=\frac{21}{4}=5.25\\\\&100\%\textup{ af B} =100\cdot 5.25 =525 \end{array}      


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.