Matematik

bestem f(x) og g(x)

21. april 2020 af Saadjama - Niveau: B-niveau

Funktionerne f(x) og g(x) er givet ved

f(x)= x2 x+1

g(x) = sin(x2 + 1)

a) (10 point) Bestem f′(x).

b) (10 point) Bestem g′(x).


Svar #1
21. april 2020 af Saadjama

kan jeg få hjælp til begge


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2020 af mathon

                         \small \begin{array}{llllll}&f(x)=?\\\\& f{\,}'(x)\\\\\\& g(x)=\sin(x^2+1)\\\\& g{\,}'(x)=\cos(x^2+1)\cdot (x^2+1){\,}' \end{array}


Svar #3
21. april 2020 af Saadjama

har velhæftet en fil til opgave f´(x)


Svar #4
21. april 2020 af Saadjama

nogle der kan hjælpe med opgave f´(x)


Brugbart svar (1)

Svar #5
21. april 2020 af mathon

                             \small \begin{array}{llllll}&f(x)=\frac{x^2}{x+1}\qquad x\neq -1\\\\& f{\,}'(x)=\frac{2x\cdot (x+1) - x^2\cdot 1}{(x+1)^2} \\\\\\ & g(x)=\sin(x^2+1)\\\\ & g{\,}'(x) = \cos(x^2+1)\cdot (x^2+1){\,}' \end{array}                                              


Skriv et svar til: bestem f(x) og g(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.