Matematik

Funktionen f(x) er givet ved

21. april 2020 af Saadjama - Niveau: B-niveau

Funktionen f(x) er givet ved

a) Bestem f(1).

b) 
Bestem f′(x) og f′(1).

f(x) = 2x+x2 ·ln(x)

kan jeg få hjælp til begge opgaver 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2020 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll} &f(x)= 2x+x^2\cdot \ln(x)\qquad x>0\\\\& f{\,}'(x)=2+2x\cdot \ln(x)+x^2\cdot \frac{1}{x} \end{array}


Svar #2
21. april 2020 af Saadjama

Marthon. har du løst a eller b?


Svar #3
21. april 2020 af Saadjama

?


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. april 2020 af mathon

Du har jo ikke oplyst f(x) i a.


Skriv et svar til: Funktionen f(x) er givet ved

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.