Matematik

hjælp

21. april 2020 af abdi43 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan kan jeg lave denne opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2020 af janhaa

y = ax+b

a = 6/2=3

y = 3x+b

P=(1,2)

2 = 3 + b

b = -1

y = 3x - 1

3x - y - 1 = 0


Svar #2
21. april 2020 af abdi43 (Slettet)

er min hældning 3?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2020 af janhaa

#2

er min hældning 3?

ja


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.