Matematik

hjælp

21. april 2020 af abdi43 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Allesammen kan i hjælpe med denne opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2020 af janhaa

l: 6t*[1,4]+ (-1,2)


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2020 af mathon

Brug \overrightarrow{AB}  som retningsvektor A som fast punkt.

\overrightarrow{AB}  er normalvektor til m.


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. april 2020 af janhaa

b)

4y+ x - 7 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. april 2020 af mathon

                        \small \begin{array}{llll} & m\textup{:}&\begin{pmatrix} 1\\4 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} x-(-1) \\y-2 \end{pmatrix} = 0 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. april 2020 af mathon

            \small \small \overrightarrow{AB}=\begin{pmatrix} 5-(-1)\\26-2 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 6\\24 \end{pmatrix}=6\cdot \begin{pmatrix} 1\\4 \end{pmatrix}


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.