Matematik

Normalfordeling

21. april 2020 af sb275 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen

Er der nogen, som vil hjælpe mig med denne opgave? Jeg har generelt slet ikke styr på dette emne, så forstår intet

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. april 2020 af Capion1


Se på, hvilken af de tre grafer der har toppunkt for x = 52, og dér, hvor grafen stærkt nærmer sig
x-aksen i afstanden 3 derfra.


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. april 2020 af AMelev

                   
Se FS side 43 nederste figur til venstre og side 42 nederste figur.

Figuren side 43 vider, at tæthedsfunktionen skal være symmetrisk omkring middelværdien μ = 52.
Figuren side 42 viser, at 68% ~ 2/3 af arealet under f-grafen skal ligge inden for intervallet [μ - σ, μ +  σ] = [49,55].
 


Skriv et svar til: Normalfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.