Matematik

Basis Kemi

21. april 2020 af Zaggy - Niveau: C-niveau
Hey, nogle der kan hjælpe mig med dette

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2020 af janhaa

NaCl

MgCl2

N2O


Svar #2
22. april 2020 af Zaggy

Det forstår jeg ikke helt???

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2020 af Soeffi


Svar #4
22. april 2020 af Zaggy

ja, og hvordan regner jeg så molarmassen?


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. april 2020 af janhaa

8. M = 58,33 g/mol

m = 200 g

M = m/n

n = m/M = 3,42 mol

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

9.

M=95,11 g/mol

n = 3,5 mol

M = m/n

m = M*n = 332,89 g


Svar #7
22. april 2020 af Zaggy

taak


Skriv et svar til: Basis Kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.