Matematik

Cirkler

21. april 2020 af pointless (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med opgave b? Gerne med alle trin :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2020 af peter lind

a) sæt x =2 og y=6 Det giver en ligning i a

b) Brug at (y+b/2)2 = y2 +by+b2/4-b2/4 til at omskrve så du får cirklens ligning på standart form


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2020 af ringstedLC

a) Når et punkt ligger på cirkelperiferien, er ligningen opfyldt.


Skriv et svar til: Cirkler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.