Matematik

Målestoksforhold

22. april 2020 af Charley727272 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg sidder fast i denne opgave:

Det ville være en stor hjælp hvis nogle kunne forklare mig denne opgave, og hvordan man løser den. 

Tak på forhånd :)

Vedhæftet fil: Skærmbillede (155).png

Brugbart svar (1)

Svar #1
22. april 2020 af mathon

         1 cm : 50 cm


Svar #2
22. april 2020 af Charley727272 (Slettet)

Jeg forstår det ikke helt :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. april 2020 af mathon

Hver gang der er 50 cm i virkeligheden
er der 1 cm på tegningen.


Svar #4
22. april 2020 af Charley727272 (Slettet)

hvad mener de med indtegn det inde i geogebra?


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. april 2020 af mathon

tegningsmål:
                           \small \begin{array}{lllll} \left\{140, 200\right\}/50=\left\{2.8,4\right\}\\\\ \left\{579, 381\right\}/50=\left\{11.58,7.62\right\} \end{array}
 


Svar #6
22. april 2020 af Charley727272 (Slettet)

fint tak


Skriv et svar til: Målestoksforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.