Matematik

Differentialregning + Pythagoras

22. april 2020 af TingtokTea - Niveau: B-niveau

Jeg spurgte om hjælp i går, men fik desværre ingen, så håber på at en har mulighed for at hjælpe mig i dag. Jeg ved ikke hvordan jeg kan udregne rørlængden, har prøvet at skære den over i midten og fået længden i midten til 4 km. 

Vedhæftet fil: mathat.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. april 2020 af peter lind

Kom dog med hele opgaven

Du skriver at b2 =25-9

Du skriver at b2 = kvrod(16)

Det hænger ikke sammen


Svar #3
22. april 2020 af TingtokTea

#2

Kom dog med hele opgaven

Du skriver at b2 =25-9

Du skriver at b2 = kvrod(16)

Det hænger ikke sammen

Det kan jeg da godt se, det beklager jeg virkelig meget! Jeg kom til at vedhæfte den forkerte fil...

Vedhæftet fil:mathat.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. april 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. april 2020 af peter lind

Jeg kalder paceringen rensningsanlægget for R og skæringen mellem AB og åen for D'

Find længden af CD ved brug af pytagoras på trekanten ACD.

Find længden af RD

Find længden af af AR ved brug af pytagoras på trekanten ADR

Find længden af RB ved brug af pytagoras  på rekanten RDB


Svar #6
22. april 2020 af TingtokTea

#5

Jeg kalder paceringen rensningsanlægget for R og skæringen mellem AB og åen for D'

Find længden af CD ved brug af pytagoras på trekanten ACD.

Find længden af RD

Find længden af af AR ved brug af pytagoras på trekanten ADR

Find længden af RB ved brug af pytagoras  på rekanten RDB

Mange taak! Kunne du give en hånd med denne også? Er det blot samme princip eller hvordan?

Vedhæftet fil:mathat.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #7
22. april 2020 af peter lind

Opret en tråd til hver opgave


Svar #8
22. april 2020 af TingtokTea

#7

Opret en tråd til hver opgave

Hvordan anvender man differentialregningen? Er det ved at finde f'?


Brugbart svar (1)

Svar #9
22. april 2020 af Soeffi


Skriv et svar til: Differentialregning + Pythagoras

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.