Matematik

Calculating backwards

22. april 2020 af matguy (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

I'm trying to calculate a predicted value backwards. I have the following for the true values.
 

visitors__t-1 = 7715
visitors__t = 11680
logvisitors_t = ln(visitors__t + 1000.)
logvisitors_t = 9.447781228
lvisitors__t-1 = ln(visitors__t-1 + 1000)
lvisitors__t-1 = 9.072800958
y = lvisitors_t - 0.400*lvisitors__t-1
y = 5.818660845

Pretend that i now don't anything else than y. How can i get the value of visitors_t? This will be the case with the predicted value.

The reason for going backwards is to show the predicted visitors in absolute numbers


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2020 af peter lind

Kom dog med hele opgaven


Svar #2
22. april 2020 af matguy (Slettet)

Det er ikke en opgave. Hvilke andre værdier ser du behov for? Så vedhæfter jeg. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2020 af peter lind

Jeg har brug for en beskrivelse af hvad det drejer sig om, hvad de forskellige variable er og hvad opgaven går ud på


Svar #4
22. april 2020 af matguy (Slettet)

Det går grundlæggende ud på at få den absolutte værdi af de predikterede besøgende =\hat{y} i vores forecast. y er i det her tilfælde baseret på den sande værdi i modellen. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. april 2020 af peter lind

Kom dog med en ordentlig beskrivelse


Skriv et svar til: Calculating backwards

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.