Matematik

f(x)=g(x)

22. april 2020 af marc6910 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan løser man en grafisk ligning, hvis f(x) kun er et skitse uden mål, og g(x) er en ligning med mål?? er det bare mig eller giver opgaven ingen mening? der må da mangle nogle tal, for at man kan se hvad ligningen på billedet betyder

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. april 2020 af jamenhalløjsa

Når du i a) har tegnet ligningen for g(x) i samme koordinatsystem, hvor f(x) er tegnet, kan du aflæse skæringspunkterne mellem de to grafer. På den måde har du fundet de steder, hvor f(x)=g(x)


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. april 2020 af peter lind

Du har jo graferne i et koordinatsystem og du skal bare aflæse skæringspunkterne mellem grafernes x koordinater


Brugbart svar (1)

Svar #4
22. april 2020 af AMelev

Du har enheder på akserne, men akserne er lidt svære at se på dit billede.
Når du så har tegnet grafen for g ind, kan du aflæse løsningerne som 1.koordinaterne til skæringspunkterne.
Du skulle gerne få x = -1 eller x = 3.
                       

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Skriv et svar til: f(x)=g(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.