Kemi

ionprodukt

23. april 2020 af lektiehjælp0012 - Niveau: A-niveau

hvad er vands ionprodukt? og hvordan afhænger den ift. temperaturen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2020 af mathon

Værdien af vands ionprodukt stiger markant med stigende temperatur og er kun ved 25°C lig med 10-14 M2.

                                     \small \begin{array}{|c|c|c}\textup{temperatur}/\degree C&a\cdot10^{-14}\;M^2\\ \hline 0&a=0.114\\ \hline 10&a=0.293\\ \hline 20&a=0.681\\\hline 25&a=1.008\\\hline 30&a=1.471\\\hline 40&a=2.916\\\hline 50&a=5.476\\\hline 100& a=51.30 \end{array}


Skriv et svar til: ionprodukt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.