Kemi

xs=? titrering

26. april 2020 af iajsten (Slettet) - Niveau: A-niveau

Titrering af ethansyre med hydroxid: 90 % mod ækvivalens-punktet: xs = ?

help


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2020 af janhaa

need info


Svar #2
26. april 2020 af iajsten (Slettet)

det er det eneste der står i min opgave...


Skriv et svar til: xs=? titrering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.