Matematik

Amortiseringsplan

26. april 2020 af signecr - Niveau: B-niveau

hey er der nogle der kan hjælpe mig med at lave en Amortiseringsplan i GeoGebra? 

har oplsyningerne 

A_0 = 1996000

rente = 0.083% 

ydelsen = 7702,0814

terminer = 120 

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2020 af peter lind

Det kan du lave i hvlket som helst regneark. Hvad skal du have hjælp til ?


Svar #2
26. april 2020 af signecr

#1

Det kan du lave i hvlket som helst regneark. Hvad skal du have hjælp til ?

jeg kan ikke finde ud af/ huske hvordan man laver det


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2020 af peter lind

Du skriver i søjle A antal terminer,startende med 0  isøjle B skriver du renten af beløbet, i C skriver du afdraget og i D restbeløbet


Svar #4
26. april 2020 af signecr

tak 


Skriv et svar til: Amortiseringsplan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.