Kemi

Reaktionshastighed

26. april 2020 af Matematik10 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle

Emnet reaktionshastighed har vi haft under coronakrisen, så jeg føler lidt at vi ikke har haft den optimale undervisning, hvilket har været årsagen til at jeg ikke har forstået det helt. 

Derfor søger jeg hjælp til at løse følgende opgaver: 

12. Reaktionshastighed:

Vi har reaktionen  A  +  B  → C

a. Hvordan er reaktionshastighed defineret mht stof A?


c. Hvilken reaktionsorden har vi ved følgende hastighedsudtryk:


I.   v = k* [A]


II.  v = k* [B]0


III.  v = k * [A]2


IV.  v = k * [A] * [B]2


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. april 2020 af janhaa

a)

v=-\frac{d[A]}{dt}=k*[A]


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. april 2020 af janhaa

c)I: 1

II. 1 eller 0

III. 2

IV. 3


Skriv et svar til: Reaktionshastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.