Matematik

Omdrejningslegemer

27. april 2020 af Warrio - Niveau: A-niveau

Hej 

Opgaven er vedhæftet som et billede. Jeg har løst opgaven, men vil være sikker på, at jeg har lavet den rigtig. Jeg får følgende resultater;

a) 

(-\frac{3}{2},-\frac{9}{4}) og (2,3)

b) 

\int_{-\frac{3}{2}}^2(f(x)-g(x))dx=\frac{343}{48}

c)

\pi\int_0^2(f(x))^2dx-\pi\int_0^2(g(x))^2dx= \frac{316\pi}{15}

Er det rigtigt det jeg har fundet frem til?

På forhånd tak! ^_^


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2020 af mathon

     Ja.


Skriv et svar til: Omdrejningslegemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.