Matematik

Differentiation af sin(x), cos(x) og tan(x)

27. april 2020 af Ida1235 - Niveau: B-niveau

Hvordan løses disse to opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2020 af mathon

\begin{array}{llll}a)&f{\,}'(x)=2\cdot \sin(x)+3\cdot \cos(x)=2\cdot \cos(x)+3\cdot\left ( -\sin(x) \right )= 2\cdot \cos(x)-3\cdot \sin(x)\\\\b)& f{\,}'(x)=\cos(x)+2\cdot \frac{1}{\cos^2(x)}=\frac{\cos^3(x)+2}{\cos^2(x)}\\\\c)& f{\,}'(x)=\frac{1}{\cos^2(x)}-10\cdot (-\sin(x))=\frac{1}{\cos^2(x)}+10\sin(x) \end{array}


Skriv et svar til: Differentiation af sin(x), cos(x) og tan(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.