Matematik

f'(x) og g'(x)

27. april 2020 af TGJ32 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg forstår slet ikke hvad jeg skal eller hvordan jeg skal løse den opgave.

Vedhæftet fil: opgave 10.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2020 af janhaa

f'(x)=3x^2*e^x+x^3*e^x\\ \\ g'(x)=\frac{5}{5x}=\frac{1}{x}


Skriv et svar til: f'(x) og g'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.