Matematik

Cirkler HASTER!!!

28. april 2020 af lorinos - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har lavet første delspg., men jeg ved ikke hvordan jeg skal lave b'eren, håber, at der er nogen der kan hjælpe?

på forhånden tak 

Vedhæftet fil: ss.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2020 af janhaa

b)\\ (a^2/2)+3^2=5^2\\ \\a=\pm 4\sqrt{2}


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2020 af AMelev

                      

b) Benyt den sædvalige metode til at bestemme centrum og radius for en cirkel, dvs. 
omskriv ligningen til (x - x0)2 + (y - y0)2 = r2. Såvel xsom r kommer til at afhænge af a.
Løs så ligningen r2 = 52.
Bem! Der er en parentessmutter i #1. Der skulle have stået (a/2)2.


Skriv et svar til: Cirkler HASTER!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.