Matematik

parameterfremstilling

29. april 2020 af lektiehjælp0012 - Niveau: A-niveau

nogen der har en ide om hvordan man løser vedhæftede opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2020 af Capion1


OPt = OP0 + t·v     (vektoraddition)   t ∈ R
OP0 er stedvektor for punktet P0 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2020 af ringstedLC

a) Repeter linjens parameterfremstilling.


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2020 af mathon

                \begin{array}{llll} \textup{tolkning:} &\overrightarrow{v}(t)=\begin{pmatrix} 4t+7\\3t+2 \end{pmatrix}\\\\& \overrightarrow{r}(t)=\begin{pmatrix} 2t^2+ 7t+7\\ \frac{3}{2}t^2+2t+2 \end{pmatrix} \end{array}


Svar #4
30. april 2020 af lektiehjælp0012

Er der en der kan give en uddybende forklaring? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. maj 2020 af mathon

Partiklen bevæger sig
så dens stedvektor
er:
                                                   \small \small \begin{array}{llll} & \overrightarrow{r}(t)=\begin{pmatrix} 2t^2+ 7t+7\\ \frac{3}{2}t^2+2t+2 \end{pmatrix} \end{array}

med hastighedsvektor:
                                                   \small \small \begin{array}{llll} &\overrightarrow{v}(t)=\begin{pmatrix} 4t+7\\3t+2 \end{pmatrix}\\\\ \end{array}
                                      


Skriv et svar til: parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.