Matematik

vektorer

02. maj 2020 af freja543 (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogen som kan hjælpe med de her opgaver, forstår det slet ikke!

se fil

Vedhæftet fil: billed2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2020 af yonkerss

Hej, for at inde den udspændte trekants areal skal du udregne determinanten af ab, altså |det(a,b)|


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2020 af mathon

             \small \begin{array}{llll} &\overrightarrow{AB}=\overrightarrow{OB}-\overrightarrow{OA} = \begin{pmatrix} 5\\10 \end{pmatrix}-\begin{pmatrix} 20 \\ 5 \end{pmatrix} = \begin{pmatrix} -15 \\ 5 \end{pmatrix} \\\\a)\\&A_{par} = \begin{Vmatrix} -15 &-1 \\ 5&2 \end{Vmatrix}\\\\\\ b) \\& \overrightarrow{AB}_{\vec{ a }} = \frac{\overrightarrow{AB}\cdot \overrightarrow{a}}{\left | \overrightarrow{a} \right |^2}\cdot \overrightarrow{a} \end{array}


Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.