Matematik

Integral

05. maj 2020 af DeepOcean - Niveau: A-niveau

Hej .

jeg sidder med den integral og har prøve både Sub. og Partiel måde men der har ikkke hjælpe mig:

se venlig vedhæfte fil

er der nogle de har god ide?

Vedhæftet fil: Integral.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
05. maj 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. maj 2020 af AMelev

Substitution t = 2x - 1 ⇔ x = ½t + ½ og "dx = ½dt"

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Svar #3
05. maj 2020 af DeepOcean

Tak for det ...AMelev og pvm


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. maj 2020 af PeterValberg

#2 Forsvandt "i anden" i nævneren lige ved substitutionen af 2x-1 til t, - er det ikke "en smutter" ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. maj 2020 af AMelev

Ad #2 Smutter i 2. led. 

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.