Matematik

sandsylighedsregning

06. maj 2020 af natalie1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej, hvordan løser jeg disse to opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2020 af PeterValberg

a) Du skal benytte formlen:

K(n,r)=\frac{n!}{r!\cdot(n-r)!}

hvor n = 7 og r = 3

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2020 af PeterValberg

b) Sandsynligheden for 1 dreng og 2 piger kan bestemmes som:

P=\frac{K(2,1)\cdot K(5,2)}{K(7,3)}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: sandsylighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.