Matematik

differensligninger

07. maj 2020 af sisseb93 (Slettet) - Niveau: A-niveau

er her en som har en ide om hvad denne her opgave går ud på? 

det er det eneste vi har fået stillet. og alt er virtuelt. 

opgaven er vedhæftet. 

Vedhæftet fil: Dok4.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2020 af peter lind

Det kan jeg ikke læse. Læg det ind som en billedfil eller pdf fil og hele opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2020 af PeterValberg

Åh, vi gider altså ikke word-filer, det er megatræls at skulle downloade dem
og åbne dem i Word, - hvis man overhovedet har word installeret (det er ikke
alle, der har det).....hvis nu bare I (spørgere) kunne vænne jer til at lave et
screenshot eller lignende af jeres opgaver, så det er et billede, der vedhæftes...

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
07. maj 2020 af sisseb93 (Slettet)

#1

Det kan jeg ikke læse. Læg det ind som en billedfil eller pdf fil og hele opgaven

det eneste der står i opgaven er 

Y0=50

a     n=       3              328,11895

b  "-1950*0,95^n+2000" 

c    løses som ligning n=13,02


Svar #4
07. maj 2020 af sisseb93 (Slettet)

#2

Åh, vi gider altså ikke word-filer, det er megatræls at skulle downloade dem
og åbne dem i Word, - hvis man overhovedet har word installeret (det er ikke
alle, der har det).....hvis nu bare I (spørgere) kunne vænne jer til at lave et
screenshot eller lignende af jeres opgaver, så det er et billede, der vedhæftes...

det eneste der står i opgaven er 

Y0=50

a     n=       3              328,11895

b  "-1950*0,95^n+2000" 

c    løses som ligning n=13,02


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. maj 2020 af peter lind

Der må helt givet være noget mere. Tal med dine lærer eller kammerater


Svar #6
07. maj 2020 af sisseb93 (Slettet)

hv

#5

Der må helt givet være noget mere. Tal med dine lærer eller kammerater

hvis der stod mere havde jeg oplyst det


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. maj 2020 af peter lind

Det ved jeg og det er derfor jeg råder dig til at hevende dig til din lærer eller evt. til dine kammerater for at få det manglende


Skriv et svar til: differensligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.