Matematik

Brøker

07. maj 2020 af philllip05 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

har brug for hjælp

kan nogen give eksempel på et uendelig brøk/decimal

Eksempel på et periodisk decimaltal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2020 af PeterValberg

\frac{16}{27}=0,\overline{592}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2020 af swpply (Slettet)

\frac{1}{3} = 0.33333\ldots

\frac{9}{11} = 0.81818181\ldots

og den simpleste af dem alle

\frac{1}{1} = 1 = 0.999999\ldots

hvilket samtidig også viser tal ikke har en unik decimaltals skriveform. 


Svar #3
07. maj 2020 af philllip05 (Slettet)

Eksempel på et periodisk decimaltal?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. maj 2020 af PeterValberg

har du ikke allerede fået flere eksempler på det?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
07. maj 2020 af philllip05 (Slettet)

men hviken


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. maj 2020 af PeterValberg

Eksemplet i #1 for eksempel
og de eksempler, der er vist i #2
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.