Matematik

Parameteren t

09. maj 2020 af Volton (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej derude.

Jeg har et spørgsmål til en parameter der kort og godt kaldes  t (lille t)

Det drejer sig om beregning af en 10-sidet dekagon ( polygon med 10 sider)

Mener det er omkring diameteren men formlen hedder:

2tCOS(54)+COS(18)  . håber der en er der kan klare den t-værdi. Det med cos og graderne er intet problem. På forhånd Tak fra Tonny


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2020 af StoreNord

Hvad er det, man kan finde med denne formel      2tCOS(54)+COS(18)     ?

Areal?
Omkreds?
Diameter?
Side?


Svar #2
09. maj 2020 af Volton (Slettet)

Hejsa.

Afstanden mellem parallelle sider, eller højde, når dekagonen står på den ene side som base.

Ved trigonometrri - D= 2tCOS(54+COS(18)

Det er forklaringen - mvh Tonny 


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2020 af StoreNord

Hm

Men hvad er t?


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. maj 2020 af StoreNord

Du er ikke særlig meddelsom.

D= 2tCOS(54+COS(18)           har uorden i parenteserne.


Svar #5
09. maj 2020 af Volton (Slettet)

Hvis jeg vidste hvad parameteren T er så spurgte jeg jo nok ikke om det - meddelsom? jeg skriver om hvad det drejer sig om - hvad kan jeg ellers gøre?? Jeg har ikke flere oplysninger end dem du allerede har fået.

VH Tonny


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. maj 2020 af StoreNord

D= 2tCOS(54+COS(18)           har uorden i parenteserne.


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. maj 2020 af StoreNord

Kunne du eventuelt vise os opgaven?


Skriv et svar til: Parameteren t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.