Matematik

Differensligning

09. maj 2020 af Nedia99 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg lidt akut brug for hjælp til at regne opg a i denne opgave :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2020 af SF2020 (Slettet)


Brugbart svar (2)

Svar #2
09. maj 2020 af peter lind

a) Sæt y0 = 1 og brug differensligningen til at berene y1.fortsæt på samme måde til du kommer frem til y6

b) brug den løsninngsmetode der står i din bog eller noter

brug alternativet


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. maj 2020 af SF2020 (Slettet)

y_2=0,8*y_1+0,2*y_0

y_2=0,8*26000+0,2*25000=20800+5000=25800

y_3=0,8*y_2+0,2*y_1=0,8*25800+0,2*26000y_3=0,8*25800+0,2*26000

osv. osv. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. maj 2020 af MARIOO123 (Slettet)

Jeg har prøvet at tegne punktplottet på maple, er det korrekt?


Skriv et svar til: Differensligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.