Matematik

parameterfremstilling

10. maj 2020 af matematikhaha - Niveau: A-niveau

opgave vedhæftet

Vedhæftet fil: opgave 2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2020 af peter lind

løs lignigssytemet x = t2-5t+a = 0, y =  t+1 = 2


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2020 af AMelev

Løs ligningerne x(t) = 0 og y(t) = 2 mht. t
Sæt de to t-værdier lig hinanden og løs ligningen mht. a.


Skriv et svar til: parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.