Kemi

oxidationstal

11. maj 2020 af Simonejedig (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der en der kan hjælpe mig med dette spørgsmål?

Hvorfor er oxidationstallet for oxygen ikke -ll ved H2O2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2020 af janhaa

H:+1

2 + 2O = 0

2O = -2

O = -1

dvs

-I


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2020 af mathon

I alle peroxid-forbindelser er oxidationstrin(n)et for oxygen -1.


Skriv et svar til: oxidationstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.