Matematik

X

11. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
hvilken en er ens

Hvilke af følgende af udtryk er lig hinanden uanset hvilke tal k og x står for:

(a) k*(-3x)

(b) k*(-3)*x

(c) kx-3

(d) -3*k*x

(e) -3kx

(f) (k-3)x
Er det ikke a,b,c,d og e

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2020 af physique

nej ikke c


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2020 af janhaa

#0 hvilken en er ens

Hvilke af følgende af udtryk er lig hinanden uanset hvilke tal k og x står for:

(a) k*(-3x)

(b) k*(-3)*x

(c) kx-3

(d) -3*k*x

(e) -3kx

(f) (k-3)x
Er det ikke a,b,c,d og e

jo, rett

alle, men ikke f)


Svar #3
11. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Det kan ikke være f da den er kx-3x

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2020 af janhaa

#3 Det kan ikke være f da den er kx-3x

alle, MEN IKKE f)


Svar #5
11. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Ok tak

Brugbart svar (0)

Svar #6
11. maj 2020 af physique

bare af ren nysgerrighed hvordan er kx-3=-3kx


Svar #7
11. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

ganger dem allesammen ud og dernæst sammenligner

Brugbart svar (0)

Svar #8
11. maj 2020 af physique

når der skrived kx-3 tror jeg ikke der menes kx*-3


Svar #9
11. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Nej ved ikke

Brugbart svar (0)

Svar #10
11. maj 2020 af MandenMedMangeHatte

Kasper, du lærer ikke en skid.


Brugbart svar (0)

Svar #11
11. maj 2020 af physique

hvorfor den tone BrigerBrosa?


Svar #12
11. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

gang parenteserne sammen: 

(a) (2+a)(b+5)= er 10ab.

hvordan får man til det til at det giver 10ab?


Brugbart svar (1)

Svar #13
11. maj 2020 af MandenMedMangeHatte

Har du set alle Kaspers andre indlæg, physique? Han stiller de samme spørgsmål om og om igen. Jeg har brugt tid og prøvet at hjælpe ham med denne slags opgaver, men han vil kun have svaret og ønsker ikke at forstå noget som helst, hvorfor jeg ikke tolererer hans opførsel længere.


Svar #14
11. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

hvad nej. har brug for hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #15
11. maj 2020 af MandenMedMangeHatte

Nej du har ej. Du prøver ikke engang selv.


Svar #16
11. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

se her: (2+a)(b+5)= 2*5= 10 så er der a og b tilbage, da svaret er 10ab er det korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #17
11. maj 2020 af MandenMedMangeHatte

10ab er ikke korrekt, og det behøver du ikke mig til at fortælle dig, hvis du faktisk gad at høre efter i skolen. Men det gør du jo tydeligvis ikke.

Svar #18
11. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

vent lidt (2+a) (b+5)= 3ab

+ og + er minus, fordi 5-2=3ab er det korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #19
11. maj 2020 af MandenMedMangeHatte

Nej det er heller ikke korrekt....

Sig mig lærer du absolut ingenting? Hvordan fandt du overhovedet denne hjemmeside, når du er så hjælpeløs?? Det må have været utroligt udmattende for dig.

Svar #20
11. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

hvorfor er du sån der imod mig? bare hjælp til den første så kan jeg resten ellers kommer jeg ikke vider. problemet er bare hvordan man løser den ellers for jeg aldrig hjælp og kommer ingen vejene


Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.