Matematik

parameterfremstilling

14. maj 2020 af natalie1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan regner jeg det ud på Nspire?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2020 af mathon

\small \small \small \begin{array}{lllll}& \textup{Korrektion af \aa benlys tastefejl:}\\&& \begin{array}{lll} \begin{pmatrix} x\\y \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 0\\4 \end{pmatrix}+t \cdot \begin{pmatrix} 0.5 \\ 0.2 \end{pmatrix} \end{array} \\\\a)\\&\textup{Beregning af tid:}\\&& \textup{solve}\left (\left\{\begin{array}{lll}55=0+t\cdot 0.5 \\&, t \\26=4+t\cdot 0.2 \end{array}\right. \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. maj 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} b)\\& \textup{solve}\left ( \left\{\begin{array}{lll}42-0.15s=0.5t \\&,\left \{ s,t \right \}\\4.4+0.25s=4+0.2t \end{array}\right. \right ) \\\\\textup{Rutekrydsning:}\\&\begin{pmatrix} x\\y \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 0\\4 \end{pmatrix}+t_{\textup{beregnet}}\cdot \begin{pmatrix} 0.5\\ 0.2 \end{pmatrix}\\\\\textup{kontrolberegning:} &\begin{pmatrix} x\\y \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 42\\4.4 \end{pmatrix}+s_{\textup{beregnet}}\cdot \begin{pmatrix} -0.15\\ 0.25 \end{pmatrix} \end{array}


Skriv et svar til: parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.