Matematik

Hjælp :

14. maj 2020 af Emrah4800 (Slettet) - Niveau: C-niveau


.opgaven er vædhæftet. har selv prøvet lavet opgaven a ved det ikke om jeg har lavet rigtigt. er der nogen der kan hjælp mig med dise opagver. 

Vedhæftet fil: opgave 1.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
14. maj 2020 af janhaa

b)

2+2, 1+3, 3+1

P = g/m = 3/36 = 1/12


Skriv et svar til: Hjælp :

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.