Matematik

HJÆLP!

14. maj 2020 af SusanneRasussen - Niveau: B-niveau

Jeg har denne opgave som jeg simpelthen ikke kan finde ud af. 

Håber i kan hjælpe mig med det!

En landmand har lavet nogle målinger på en af sine marker. Målingerne fremgår af figuren herover.

1. Hvad er arealet af marken?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2020 af Ida0000 (Slettet)

Er det ikke bare ved, at regne omkredsen ud som altid:

H * L ?

Og så skal du evt. lave det om til kilo, liter mm.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2020 af PeterValberg

Arealet af en trekant, når man kender længden af to sider og deres indbyrdes vinkel,
kan bestemmes vha. den såkaldte "halve appelsin"-formel:

T_{ABC}=\tfrac12\cdot a\cdot b\cdot \sin(\angle C)

så arealet af firkanten kan bestemmes som det samlede areal af to trekanter:

A=\tfrac12\cdot 275\cdot 162\cdot\sin(76,8^{\circ})+\tfrac12\cdot 150\cdot 200\cdot\sin(108,5^{\circ})=....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.