Kemi

Idealgasser

16. maj 2020 af Simonhunden (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad sker der med det molare rumfang/volume, når hhv. temperaturen og trykket øges? Og hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2020 af peter lind

temperatur:  rumfang øges

tryk: rumfang formindskes

Se den ideale gasligning P*V=n*R*T


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2020 af janhaa

pV = nRT = constant

T øker => V øker

p øker => V avtar


Skriv et svar til: Idealgasser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.