Matematik

Hvad fortæller x1 og x2

16. maj 2020 af Leo1231 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad fortæller x1 og x2 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2020 af peter lind

Kom dog med hele opgaven. Læg den evt. ind som pdf fil eller billedfil


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. maj 2020 af StoreNord

x1 og x1 kan være læsningerne til en 2. gradsligning.
Så fortæller de hvor 2. gradsfunktens funktionsværdi er=0.


Svar #3
16. maj 2020 af Leo1231 (Slettet)

jeg spørger hvad de fortæller. Det ikke en opgave eller noget, så ro på


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. maj 2020 af BoHTX (Slettet)

Men med mindre du fortæller, hvilken sammenhæng x1 og x2 optræder i, er det jo rent gætteværk. F.eks. kan de være to tal der kommer efter hinanden - x1 = 1 og x2 = 2.


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. maj 2020 af StoreNord

#2 om igen
x1 og x1 kan være løsningerne til en 2. gradsligning.
Så fortæller de hvor 2. gradsfunktionens funktionsværdi er=0.


Svar #6
16. maj 2020 af Leo1231 (Slettet)

i en eksponentielt funktion


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. maj 2020 af StoreNord

Sådan een har jeg aldrig set.


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. maj 2020 af BoHTX (Slettet)

Det eneste jeg husker i den sammenhæng, er når fremskrivningsfaktoren skal bestemmes. Så jeg gætter på, at x1 og x2 er 1.koordinater til forskellige punkter, hvis grafen til en eksponentiel funktion går gennem.


Brugbart svar (0)

Svar #9
16. maj 2020 af StoreNord

#6
x_{1}\cdot x_{2}^{\; t}                  ?


Brugbart svar (0)

Svar #10
16. maj 2020 af ringstedLC

x bruges typisk som benævnelse for den uafhængige variabel i en funktion. "x1" og "x2" er bestemte værdier af x og er derfor givet et indeks.


Brugbart svar (0)

Svar #11
16. maj 2020 af oppenede

#0

Hvad fortæller x1 og x2 

Matematisk notation er arbitrær så x1 kan tillægges en hvilken som helst betydning.

At afsnittet hedder eksponentielle funktioner specificerer ikke hvordan x1 bruges konkret.


Brugbart svar (0)

Svar #12
16. maj 2020 af StoreNord


Brugbart svar (0)

Svar #13
16. maj 2020 af peter lind

Hvorfor alle de spekulationer.? #0 må simpelthen komme med hele opgaven


Svar #14
16. maj 2020 af Leo1231 (Slettet)

Det ikke en opgave 


Brugbart svar (0)

Svar #15
16. maj 2020 af Capion1

# 0
x1 , x2 , ... , xn              (n kan gøres ubegrænset stor)
kaldes variable med indices, (ental: indeks).
I mange sammenhænge er der brug for flere variable, end det latinske -  og græske alfabet kan
stille til rådighed.


Brugbart svar (0)

Svar #16
16. maj 2020 af oppenede

#13

Hvorfor alle de spekulationer.? #0 må simpelthen komme med hele opgaven

#14

Det ikke en opgave 

Kom med konteksten uanset om det er en opgave eller noget andet.


Skriv et svar til: Hvad fortæller x1 og x2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.