Matematik

Hjælp til matematik A differetiere pi

20. maj 2020 af flottelise - Niveau: A-niveau

Hej igen Mathon 

Jeg har en anden opgave som driller mig jeg har lavet a men det er b som driller mig en del

den siger at jeg skal bestemme f'(PI)

Her er et billede af opgaven

På forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2020 af Eksperimentalfysikeren

Differentier f og indsæt π. Du skal ikke differentiere π.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2020 af mathon

                                    \small \begin{array}{llll}& f(x)=\sin(x)+1\\\\& f{\,}'(x)=\cos(x)\\\\& f{\,}'(\pi)=\cos(\pi)=-1 \end{array}


Svar #4
20. maj 2020 af flottelise

Nårh okay


Svar #5
20. maj 2020 af flottelise

Tusind tak for hjælpen


Skriv et svar til: Hjælp til matematik A differetiere pi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.