Matematik

differentiallinger og tangentligninger

24. maj 2020 af Trojanskhest - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg har en opgave vedhæftet som jeg ikke ved hvordan man løser


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. maj 2020 af peter lind

Hvis hældnigen er 3 har du af diferetialligningen at 3 = 5y(1) Du har altså et punkt på tangenten og tangentens hældning. Ligningen for tangenten se din formelsamling side 24 formel 130


Svar #3
24. maj 2020 af Trojanskhest

tak for det


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. maj 2020 af BoHTX (Slettet)

Jeg ville nok bruge nr.76 i formelsamlingen. Her må x0=1, h(x0)=3/5 og a=h'(x0)=3, gætter jeg.


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. maj 2020 af peter lind

 Trojanskhest er stx ikke  på HTX


Skriv et svar til: differentiallinger og tangentligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.