Matematik

Sandsynlighedsregning

24. maj 2020 af Trojanskhest - Niveau: B-niveau

Hej SP 

Jeg har simpelthen en opgave som jeg ikke ved hvordan jeg løser


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. maj 2020 af peter lind

Det er en binomialfordeling med n=14 og p=1/6


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. maj 2020 af AMelev

Det fremgår af skemaet.
r = antal fem'ere, så se sandsynligheden P(X=r), når r = 2.


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. maj 2020 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:1963232.png

Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.