Matematik

MAt

26. maj 2020 af kd123 (Slettet) - Niveau: 10. klasse


har en kop der kan indeholde 3/7 liter kaffe. Koppen har en diameter på 8 cm. </o:p>

·         Hvor høj er koppen?</o:p>

 

 kan i hjælpe mig ? </o:p>


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2020 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll} \textup{Volumen:}&V_{cylinder}=h\cdot \frac{\pi}{4}\cdot d^2\\\\& h=\frac{V_{cylinder}}{\frac{\pi}{4}\cdot d^2}\\\\& h=\frac{\left (\frac{3}{7}\;L \right )}{\frac{\pi}{4}\cdot \left (0.8\;dm \right )^2} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. maj 2020 af mathon

                   \small \small \begin{array}{lllll} h=\frac{\left (\frac{3}{7}\;dm^3 \right )}{\frac{\pi}{4}\cdot \left (0.8\;dm \right )^2}=0.85\;dm=8.5\;cm \end{array}


Skriv et svar til: MAt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.