Matematik

f mærke

02. juni 2020 af jasmins (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal finde f mæke af dette har jeg gjort det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2020 af janhaa

f'(x)=x^2+4x-21

f ' (x) = x2 + 4x - 21


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juni 2020 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll}& f{\,}'(x)=\frac{1}{3}\cdot 3\cdot x^{3-1}+2\cdot 2\cdot x^{2-1}-21\cdot 1\cdot x^{1-1}\\\\& f{\,}'(x)=x^2+4x-21 \end{array}


Skriv et svar til: f mærke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.