Matematik

Linærevækst

02. juni 2020 af Matildemei (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogle der kan hjælpe mig med dette spørgsmål: 

Hvad karakterisere en linære vækst?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2020 af mathon

Den lineære vækst er konstant.

                                                            \small \begin{array}{llll}& f(x)=ax+b\\\\& \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=a \end{array}


Svar #2
02. juni 2020 af Matildemei (Slettet)

Kam det uddybes? Og hvad menes der med den er komstant?

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juni 2020 af janhaa

y = ax + b

dy/dx = a

a er en konstant.


Skriv et svar til: Linærevækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.