Matematik

Fritidsjob

03. juni 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Anna har et fritidsjob. Hun tjener 88,92 kr. I timen. I marts måned arbejder hun 24 timer. Anna tjente 2134,08 kr. I marts måned.

Anna skal betale 8% af sin løn i arbejdsmarkedsbidrag. Resten af lønnen får hun udbetalt.

Hvor mange penge får Anna udbetalt for arbejdet i marts måned.

Er det ikke 2133,92 kr.

Brugbart svar (2)

Svar #1
03. juni 2020 af janhaa

2134,08 * 0,92 = 1963,35 (kr)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juni 2020 af Nanaii (Slettet)

Hvor mange timer skal Anna arbejde på en måned, hvis hun ønsker at få udbetalt 2500kr. ?

Hvor mange timer skal Anna i gennemsnit arbejde om ugen for at tjene ca 35300kr om året.?

1 grydelapper koster 12,95, og 10stk koster 89kr

Giv et forslag til, hvor mange par grydelapper Lea skal sælge og hvor høj prisen for et par grydelapper skal være hvis hendes overskud skal være ca 500kr.

Hvor bred bliver en grydelap, hvis hvert af de små kvadrater er 5,5cm bred og den hvide kant er 0,4cm bred?:

Undersøg, hvor mange forskellige farver Lea højst kan bruge til en grydelap med n x n små kvadrater, hvis n er et lige tal:

HJÆLP!!!!!!!!!!!!!!!!!


Svar #3
03. juni 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

hej Nanaii.

1. Hun skal arbejde 31 timer

2. Hun skal arbejde mindst 10 timer

3. har ikke lavet.

4. den bliver 22,8 cm..


Svar #4
03. juni 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

5. Hun kan højst farve 20 forskellige farver, da grylappen 4x4 er 8 forskellige,6x6=12 forskellige,8x8=16 forskellige og 10x10=20 forskellige,så ville n være lige tal.

Skriv et svar til: Fritidsjob

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.